Известие

Collapse
No announcement yet.

Амортесьори Koni -1266sport за 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от injekciona Покажи съобщение
    Е защо не си ги поръчаш сам от Англия или Германия. С някоя от другите фирми, които доставят стоки до тук, ще пристигнат до 1-2 седмици.
    Ами цената която ми дават тук е 300 лв. на брой и ме устройва... От Англия и Германия не мога да го намеря на по-ниска цена... Чудех се дали да не търся някой късоходов спортен и да приключа сагата... Някой знае ли на Фиат Браво/брава дали е по-къс хода на амортесьора от на 155-ца ? Ще бъда благодарен, ако някой пусне жокер :/
    Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

Това за задни ли става дума, не съм ровил за по-добри оферти, но първите в ebay, с доставката до адрес в Англия идват на 540лв, после по 2.20/кг до България. Наскоро купих едни задни koni-та, че ми изпаданаха доста евтино и бяха 4кг 2-та, т.е. за ~550лв са при теб

ПС. Май има и доста по-ниски цени, разгледай в alfisti.net, larkspeed и т.н.
      Last edited by injekciona; d.m.y г., 10:59.
      Jet Black E46 M3
      ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
      Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT

Comment

Първоначално публикувано от injekciona Покажи съобщение
        Това за задни ли става дума, не съм ровил за по-добри оферти, но първите в ebay, с доставката до адрес в Англия идват на 540лв, после по 2.20/кг до България. Наскоро купих едни задни koni-та, че ми изпаданаха доста евтино и бяха 4кг 2-та, т.е. за ~550лв са при теб

ПС. Май има и доста по-ниски цени, разгледай в alfisti.net, larkspeed и т.н.
        За предни амортесьори става въпрос, колега. Мерси, пак ще проверя... Аз се съсипах да търся и под 680 лв. за двата не мога да намеря. Bilstein B6
        Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

Аз имам 2 броя предни газови боге май бяха наскоро ги докопах имат и пружини каяба ма пружините може да ми потрябват ако някои има нужда ,не са ми за продаване,но бих помогнал.
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
          X